Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ebeveynlere Yönelik Madde Bağımlılığı Eğitimi

Gündem Yayın: 24.10.2017 15:05
Yazar:
Ebeveynlere Yönelik Madde Bağımlılığı Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ebeveynlere Yönelik Madde Bağımlılığı Eğitimi düzenlendi.

Müdürlükten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Ne yazık ki gün geçtikçe yaygınlaşan ve ülkemizde medyada sık sık duyar olduğumuz uyuşturucu madde kullanımı ergenler ve çocuklar arasında bir tehdit olarak varlığını sürdürüyor. Ergenlerimizi zararlı maddelerden korumak öncelikle ailede başlıyor.
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü olarak ailelerin bu konuda bilinçlendirilmesi, çocuklarıyla iletişimlerinin tekrar gözden geçirilmesi, bu maddeleri kullananlarda ne gibi davranışsal, psikolojik ve fiziksel belirtiler gözlemlendiği, maddelerin zararları vs. hakkında Yenice İlçesi Yortan Beldesinde Yortan Çok Programlı Lise ve  Safranbolu’da Prof. Dr. Sabri Ülgener Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 192 ailemize eğitim verilmiştir.” denildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: