Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Çeber okul gezilerine devam ediyor

Gündem Yayın: 23.10.2017 14:26
Yazar:
Vali Çeber okul gezilerine devam ediyor

Vali Kemal Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile birlikte okullarda incelemelerde bulunarak idarecilerden bilgiler aldı.

İnceleme ve ziyaret programı kapsamında gittiği Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak eğitim ve öğretime devam edilen Şehit Murat Akdemir İmam Hatip Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Mehmet Dinçel İlköğretim Okulunda sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve okul idarecilerinden bilgiler aldı.

Vali Kemal Çeber, okul incelemesi sonunda aracına bineceği sırada etrafını saran ve makam otosunun içini merak eden minik öğrencileri kırmayarak makam aracına bindirdi.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: