Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabükspor’da Osmanlıspor Hazırlıkları

Spor Yayın: 19.10.2017 09:41
Yazar:
Karabükspor’da Osmanlıspor Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic: “Bulabildiğimiz en iyi çözümü bulup en iyi şekilde sahaya çıkacağız.Çok tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Osmanlıspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Osmanlıspor’un çok tehlikeli bir takım olduğunu söyleyerek, “Tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Çalışmalarımızı bu değerlendirmelere göre yapıyoruz” dedi.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Popovic, Kayserispor galibiyetini unutarak önlerindeki Osmanlıspor maçına odaklandıklarını söyledi.
Osmanlıspor mücadelesi için hafta başından bu yana çalışmalara başladıklarını ve takımın çok iyi hazırlandığını ifade eden Tony Popovic, “Kayserispor mücadelesinde kimse bizim kazanmamızı beklemiyordu ve galip geleceğimiz bir maç olarak görülmüyordu. Çok iyi performans gösterip zorluklara karşı kazandık. Bu hafta çok daha iyi şekilde hazırlanıp daha iyi bir performansla Osmanlıspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum. 3 oyuncumuz cezalı ve bir oyuncumuz ise sakat. Bu yüzden bu zorluklar içerisinde çözüm bulma odaklı çalışıyoruz. Bulabildiğimiz en iyi çözümü bulup en iyi şekilde sahaya çıkacağız” dedi.
“OSMANLISPOR’UN KRİTİK OYUNCULARI VAR”
Osmanlıspor’un ligin son sırasında bulunmasının kendileri açısında bir handikap oluşturup oluşturmayacağı yönünde bir soruya ise Popovic, “Geçen hafta bir manada bizde ligin dibindeydik. Osmanlıspor maçını bu açıdan değerlendiriyorum. Çok tehlikeli bir takım olduklarını biliyoruz. Çok tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Çalışmalarımızı bu değerlendirmelere göre yapıyoruz” yanıtını verdi.
“ÇALIŞMA ORTAMIMIZ ÇOK İYİ”
Türkiye’ye çok kısa sürede adapte olduklarını da kaydeden Popovic, “Çok şanslıyız. Taraftar, şehir ve kulüp çalışanları bizi çok iyi karşıladı ve bize çok iyi bir şekilde ‘hoş geldin’ dediler. Yemekler çok güzel. Burada çalışma ortamımız çok iyi ve ekip olarak adaptasyonumuz çok iyi gidiyor. Her şeyden ve tüm yemeklerden keyif alıyorum. Burada çok fazla peynir ve et tüketiliyor. Hırvat mutfağına benziyor ve keyif alıyorum, Türk yemeklerini seviyorum” açıklamasını yaptı.
Öte yandan ligin 9. haftasında başkentte Osmanlıspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor’da çalışmalar aralıksız devam ederken, Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Tony Popovic yönetiminde yapılan idmana, sakatlığı bulunan Yatabare katılmadı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ Rektörü Kırışık’tan İnsansız Nano Helikopter Proje Görüşmesi

Karabük Yayın: 04.05.2024 13:15
KBÜ Rektörü Kırışık’tan İnsansız Nano Helikopter Proje Görüşmesi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren ve TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında savunma sanayii alanında “İnsansız Nano Helikopter” projesi için destek almaya hak kazanan Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji A. Ş. firmasını ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette, “Kapalı ve Kısıtlı Alanlarda Arama Kurtarma Gözlem Faaliyetlerinde Kullanılabilecek Askeri ve Sivil Kullanıma Uygun Nano Sınıfta İnsansız Helikopter Geliştirme Projesi” hakkında Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji A. Ş. Firması Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Seyfeddin Cevdet Uludoğan’dan bilgi alan Rektör Kırışık, yapılan çalışmalardan ötürü firma çalışanlarını tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Karabük Teknokent’te bulunan Prototip Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Kırışık, daha sonra göreve yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Samet Nohutçu ile görüşerek yapılacak ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Kırışık, “Karabük Teknokent, Türkiye’nin uluslararası ölçekteki konumunu daha da güçlendirmek için bünyesindeki firmaların projelerini ve fikirlerini destekliyor. Bölgesel olarak girişimcilere AR-GE başvurularında bulunmalarına imkân tanıyan, dijital dönüşüm, inovasyon ve üniversite-sanayi iş birliği alanlarında faaliyet gösteren Karabük Teknokent, Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla katkı sağlıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaların neticesinde Karabük’te ilk defa bir firma savunma sanayii alanında AR-GE projesi gerçekleştirecek. İnsansız Nano Helikopter projesi, kapalı ve kısıtlı alanlarda arama kurtarma gözlem faaliyetlerinde kullanılabilecek askeri ve sivil kullanıma uygun bir teknolojiyi geliştirmeyi amaçlıyor. Bu proje, ülkemizin savunma sanayi alanındaki yeteneklerini daha da artıracak ve ulusal güvenliğimize katkı sağlayacaktır. Savunma sanayi alanında yerli ve milli ürünlerin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdürerek, ülkemizin teknolojik bağımsızlığını daha da güçlendirmeyi istiyoruz” dedi. Rektör Kırışık, göreve gelen Karabük Teknokent Genel Müdürü Nohutçu’yu tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karabük Teknokent’te bulunan Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji A. Ş. firmasını ziyaret eden Rektör Kırışık’a, Genel Sekreter Lütfü Köm, Karabük Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Samet Nohutçu ve Karabük Teknokent çalışanları eşlik etti.