Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice Belediyesi araç parkı güçleniyor

Yenice Yayın: 02.10.2017 13:59
Yenice Belediyesi araç parkı güçleniyor

Yenice Belediyesi, araç ve makine parkını da güçlendirmeyi sürdürüyor.

Hizmet dönemlerinde Yenice Belediyesi’ne 13’ü son model olmak üzere 21 araç kazandıran Belediye Başkanı Zeki Çaylı yaptığı açıklamada; “Böylelikle araç ve makine parkının da % 80’nini yenilemiş oldu.  Hizmetteki hızımızın akışını daha da yukarılara çekmek için çabalıyoruz, koşuyoruz ve yol alıyoruz” dedi.

Yenice insanı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır düşüncesiyle çalışmalarını yoğunlaştıran Başkan Çaylı, yol süpürme aracı ile temizlik noktasında da önemli mesafe alacaklarını dile getirdi.

Yenice Belediyesi’ne kazandırılan araç için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’a da teşekkür eden Çaylı, yol süpürme aracının Yenice’ye hayırlı –uğurlu olması dileğinde bulundu.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: