Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Okulların açılmasıyla Karabük’te eş zamanlı operasyon

Gündem Yayın: 19.09.2017 13:53
Yazar:
Okulların açılmasıyla Karabük’te eş zamanlı operasyon

Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması”nın dördüncüsü, okulların açıldığı ilk gün Karabük’te gerçekleştirildi.

Alınan bilgilere göre, Asayiş Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un bizzat takip ettiği uygulamanın dördüncüsü, ders zili çaldığı ilk gün olması nedeniyle geniş kapsamlı yapıldı.
81 ilde olduğu gibi Karabük’te de Asayiş, Çocuk, Narkotik, TEM, Trafik, KOM ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerin katılımıyla, eş zamanlı uygulama yapıldı.
Öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir şekilde yeni bir eğitim öğretim dönemine başlamalarını sağlamak için yapılan uygulama kapsamında, okul servis araçları ve şoförleri, okul yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet, oyun salonları vb. yerler denetlendi.
Şüpheli şahıslar ve okul çevrelerindeki iş yerlerinde denetimler yapan ekiplerin hafta boyunca denetimlerini yoğun şekilde sürdürecekleri öğrenildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: