Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Çeber Ovacık ve Eskipazar’da incelemelerde bulundu

Gündem Yayın: 05.09.2017 13:57
Vali Çeber Ovacık ve Eskipazar’da incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Kemal Çeber Ovacık ve Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulunarak devam eden ve biten yatırımlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

İLK ZİYARET OVACIK İLÇESİNE

Vali Kemal Çeber, Ovacık Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

DSİ 23. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Hatipoğlu Sulama Göletinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Çeber, yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Ambarözü Köyünde devam eden yol çalışmalarını ve taş kırma tesislerini inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı. Yol sıkıştırma çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Çeber, köylüler ile sohbet etti.

Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) destekleriyle turizme kazandırılan Karagöl’de de incelemelerde bulunan Vali Çeber daha sonra ilçeden ayrıldı.

ESKİPAZAR İLÇESİNE ZİYARET

Vali Kemal Çeber, Eskipazar Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile birlikte Eskipazar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bulduk Köyü ve Aşağı Keçeler Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı.

Hadrianapolis Antik Kentte de incelemelerde bulunan Vali Çeber, Antik Kent ile bilgiler alarak Eskipazar ziyaretini tamamladı.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 21.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı

Sinop’un Boyabat ilçesinde polis tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda bin 287 adet ecstacy, 162,49 gram (65 paket) sentetik kannabinoid (bonzai), 57 adet sentetik ecza maddesi, 4,92 gram mariana maddesi ve 1 adet içinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen sigara ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Sinop Valiliğinden yapılan paylaşımda, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” denildi.