Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Çeber’den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ziyaret

Gündem Yayın: 18.08.2017 14:24
Yazar:
Vali Çeber’den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ziyaret

Vali Kemal Çeber, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Abdulkadir Çetin’den bilgiler aldı.

Kurum ziyaretleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarette Vali Çeber’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı İhsan Çevik, Kardemir Karabükspor Tesisler ve İdare Sorumlusu Hakan Eren, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Şube Müdürleri eşlik etti.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik ve Spor Merkezinde İl Müdürü Abdulkadir Çetin’den, teşkilat yapısı, personel durumu, tesislerin durumu, faaliyet gösterilen spor branşları, ulusal liglerde mücadele eden takımlar, branşlarına göre milli sporcularımızın dağılımı, ulusal sportif etkinlikler, okul sporları ve gençlik merkezi faaliyetleri hakkında brifing alan Vali Çeber, daha sonra sporcular ve gençlik merkezi öğrencileriyle sohbet ederek tesislerde incelemelerde bulundu.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da atın doğum anı görüntülendi

Manşet Yayın: 05.05.2024 13:25
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu’da atın doğum anı görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.
6 yaşındaki ‘Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ‘Jelibon’ ismi verildi.
Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

AW197093 03 jpg AW197093 02 jpg