Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Miniklerden Muhteşem Performans

Gündem Yayın: 18.08.2017 14:23
Yazar:
Miniklerden Muhteşem Performans

Kısa adı SAKEM olan ve Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi 7 Şubesi ile Safranbolulu vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Birbirinden önemli çok sayıda değişik branşta verdiği kursların yanı sıra eğitime verdiği destekle öne çıkan SAKEM her dönem sonu gerçekleştirdiği sergiler ve Bilgi Evi performansları ile de göz dolduruyor.

Yazıköy TOKİ’de gerçekleşen etkinlikte minik öğrenciler oratoryo, tiyatral gösteriler, müzik gösterilerinin yanı sıra hobi kurslarında gerçekleştirdikleri çeşitli el sanatları ürünleri ile katılımcıların büyük beğenisini topladılar.

Yoğun çalışma programında dolayı etkinliğe katılamayan Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “Programa yoğunluktan dolayı katılamadım ancak çocuklarımızın daha önceki performanslarını izledim. Bu programda da başarılı olduklarından hiç şüphem yok. Ben eğitime desteğimizin devam edeceğini söylemek istiyorum. Çocuklarımızı tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı

Gündem Yayın: 03.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ta yol çalışması sırasında yaşanan ilginç olayda, bir kamyonun moloz yığını dökmek için damperi kaldırmasıyla birlikte şaha kalkması görenleri hayrete düşürdü.

Tokat’ın Artova ilçesinde yapılan yol çalışmaları sırasında ilginç bir olay yaşandı. Bir kamyon şoförü, kamyonun sırtındaki moloz yığınını dökmek için damperi kaldırdığında, kamyon birden havaya yükseldi. Şoförün kontrolünü kaybetmesi sonucu kamyon havada asılı kaldı. Bu olayı görenler, cep telefonlarıyla kamyonun havada asılı kalma anlarını kaydetti. Görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı ve ilginç bir olay olarak dikkat çekti. Yol çalışması esnasında yaşanan bu olay, şaşkınlıkla karşılandı. Olay sonrasında şoförün ve çevredekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.