Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Para Var Hizmet Yok

Safranbolu Yayın: 31.07.2017 14:02
Yazar:
Para Var Hizmet Yok

Safranbolu Kirkille 5 Tepeler mevkiinde yer alan ”5 Tepeler Piknik Alanı” ziyaretçileri  tarafından yoğun olarak eleştiriliyor.

Hafta sonunu ailesi ile piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlara hizmet veren 5 Tepeler Piknik Alanı işletmecisi  gelen ziyaretçilerinden girişte 10 TL alarak karşılığında sadece oturma bankı veriyor.

Alan ile ilgili şikayette bulunan vatandaşların iddialarına göre; piknik alanının tuvaletleri pis ve bakımsız, çeşmelerinden ise su akmıyor. Alana aileleri ile güzel vakit geçirmek için gittiğini belirten vatandaşlar, alanın bakımsız ve pisliğinden rahatsız olduğunu ve verdikleri paranın karşılığında istedikleri hizmeti alamadıklarını belirtti. Şikayette bulunan vatandaşlar verilen hizmetin daha iyi ve verimli olabilmesi için Karabük Orman İşletmesini müstecir ile ilgili gerekli önlemleri almaya davet etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.