Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2017 15:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Kemal Çeber Ovacık ilçesine ziyaret

Karabük Valisi Kemal Çeber İlçe ziyaretleri kapsamında Ovacık İlçesini ziyaret etti. Ovacık Kaymakamlığı önünde Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclis üyeleri Muharrem Öter ve Recep Başdağ, ilçe müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Çeber daha sonra Kaymakam Doğu’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Çeber ve beraberindeki protokol üyeleri, Erdal Aksu Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun tarafından dile getirilen istek ve taleplerin durumu hakkında bilgilerin verildiği toplantı yeni taleplerin dile getirilmesi ile sona erdi. Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantının akabinde bitme aşamasına gelen ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılacak olan Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Ovacık ziyaretinin son bölümünde Vali Çeber, Ovacık Kamp Eğitim Merkezi, Öğretmen Hasan Denli Kültür Evi ve İlçe Halk Kütüphanesinde yaptığı incelemelerin ardından Ovacık ziyareti sona erdi.  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yüksel Yıldırım: “Buz gibi golümüzü iptal ettiler”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray ile oynanan maçın akabinde iptal edilen gol konumuna sert reaksiyon göstererek, "Buz üzere golümüzü iptal ettiler" dedi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 32. haftasında Samsunspor, alanında Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray’a karşı istedikleri oyunu alana yansıtamadıklarını belirten Yıldırım, "Ne yaptıysak Galatasaray’ı yenecek oyunu sergileyemedik. Bize nazaran iptal edilen gol muhakkak ofsayt değildi. Nasıl bir çizgi çektiler anlamadık. Buldular bir sebep, buz üzere golümüzü iptal ettiler" diye konuştu.
Maçın genel değerlendirmesini de yapan Yıldırım, "Çok istedik fakat yakaladığımız durumları değerlendiremedik. Galatasaray bir karambolde gol buldu ve birinci yarı bu türlü bitti. İkinci yarının çabucak başında da gol yedik" tabirlerini kullandı.
Takımın mevcut durumuna da değinen Lider Yıldırım, "Samsunspor’un gücü bu kadar. Hayal edemeyeceğimiz bir noktadayız, ligde üçüncüyüz. Lakin takımımız çok dar. Üç oyuncumuz sakat, onların yerini doldurmaya çalıştık lakin olmadı. Ligin sonuna kadar Avrupa amacımızı kovalayacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.