Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ramazan Eğlenceleri Şirinevler Mahallesi ile Devam Etti

Gündem Yayın: 16.06.2017 13:56
Yazar:
Ramazan Eğlenceleri Şirinevler Mahallesi ile Devam Etti

Ramazan etkinliklerine Şirinevler Mahallesi ile devam edildi. Onur Park’ta düzenlenen Ramazan etkinliğine; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci ile çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte farklı organizasyonlarla vatandaşları bir araya getiriyor. Ramazan’ın ruhuna uygun etkinlikler planladıklarını dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ramazan kültürünü çocuklarımıza tanıtmak için çocuk etkinlikleri organize ederek mahallelerimize taşıyoruz. Çocukların coşkusu bizleri de mutlu ediyor. Onlar her şeyin en iyisine, en güzeline layık” şeklinde konuştu.
Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde, Karabük Belediyesi Kent Orkestrası ve Ses Sanatçısı Recep Karagöz’ün seslendirdiği birbirinden güzel eserler dinleyicilerden büyük alkış aldı. Ücretsiz ikramların olduğu etkinliğe vatandaşların katılımı oldukça yoğundu. Çocuklara yönelik oyun ve yarışmalarla devam eden program geç saatlere kadar sürdü.

Ramazan etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Dünya Yayın: 04.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Zonguldak’ta köylüler, meyve sebze bahçelerinde buldukları, anneleri olmayan iki yavru ayıyı Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim etti.

Zonguldak’ta annelerini kaybeden iki yavru ayı, yollarını şaşırıp sebze meyve bahçesine girdi. İlçeye bağlı Yeşilöz köyünde köylüler tarafından bulunan yavru ayılar Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edildi.

Yavru ayıyı sebze meyve bahçesi yakınlarında başıboş halde gezinirken gören köylüler, yavru ayıları bir süre takip etti. Annesinin yavrusu için gelmediğini gören köylüler yavru ayılara sevgi selinde bulundu.

Yolda durumu gören vatandaşlar hemen cep telefonun sarılarak, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.

Paylaş: