Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çankırı’nın mahrem imamları tutuklandı

Çankırı Yayın: 04.05.2017 07:39
Yazar:
Çankırı’nın mahrem imamları tutuklandı

ÇANKIRI ‘da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetin “mahrem imamları” oldukları iddia edilen 6 şüpheli tutuklandı. Adalet Bakanlığı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün Emniyet Teşkilatı içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çankırı Emniyet Teşkilatının farklı birimlerinin “mahrem imamları” oldukları iddiasıyla suçlanan zanlılar M.H, B.A, Ş.K, H.A, B.E ve M.A çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürüldü. FETÖ’ye yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlar örgütün gizli arşivinin ele geçirilmesi sonucu başlamıştı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: