Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Rektörlük Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu

Spor Yayın: 03.05.2017 12:27
Yazar:
Rektörlük Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığı tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyonlar bugün yapılan maçlarla belli oldu. Her yıl geleneksel olarak farklı spor dallarında düzenlenen Rektörlük Kupası’nın Masa Tenisi Turnuvası maçları Turuncu Kantin’de yapıldı. Turnuvada akademik ve idari birimlerde görevli personel ile fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerden toplam 53 sporcu yarıştı. Üç farklı kategoride düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda akademik – idari grubun şampiyonu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Sami Demirtaş olurken, erkek öğrenciler kategorisinin şampiyonu Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi Murat Okşit, kız öğrenci grubunun şampiyonu ise Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kader Bayrak oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Doç. Dr. Mücahit Coşkun ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Gün tarafından verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

Manşet Yayın: 02.05.2024 13:54
Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.