Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Esas 67 Burda’dan gönüllü kan bağışı

Zonguldak Yayın: 18.04.2017 07:25
Yazar:
Esas 67 Burda’dan gönüllü kan bağışı

ZONGULDAK Kızılay Kan Merkezi tarafından Esas 67 Burda alışveriş ve yaşam merkezinde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Kızılay Kan Merkezi tarafından Esas 67 Burda alış veriş ve yaşam merkezi önünde gönüllü kan bağışı etkinliği düzenlendi. Sabah saatlerinde başlayan etkinliğe ziyaretçiler büyük ilgi gösterirken gün boyunca süren etkinlikte 60 ünite kan bağışı toplandı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan, etkinliğin düzenlenmesinde katkıda bulunan AVM yönetimine teşekkür etti. Vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Alan, “Gönüllü kan bağışı toplamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri oldukça memnun etti. Biliyorsunuz ki kan yapılamayan tek ilaç ve tek üretim yeri insan vücudu o yüzden gönüllü kan bağışçılarına ihtiyacımız var. Kan vermek isteyen vatandaşlarımız kısa bir vakitlerini ayırarak kan merkezimize gelip kan vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Gündem Yayın: 02.05.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı
Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Çorum’un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde İskilip ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede yaşayan Murat Ç. iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştı. Murat Ç. ile Sungurlu çifti arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sungurlu çiftinin misafirliğe gittiği öğrenilen Ramazan Balaban ve Şerife Balaban tartışma sesleri üzerine aşağı sokağa ve tarafları ayırmak için araya girdi. Bu sırada Murat Ç., elindeki bıçakla Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fatih Sungurlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Balaban çifti ise ambulansla İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şerife Balaban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ramazan Balaban’ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan Murat Ç. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Morga kaldırılan vatandaşların yakınları arasında ise hastane bahçesinde gerginlik yaşandı.