blank
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 09:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

2. Finalist Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması yarı finalleri devam ediyor.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük’ü tanıtan soruların sorulduğu yarışmada; Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu, Soğuksu Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu yarıştı. Yarışmanın sonucunda Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu finale çıkmayı başaran 2. ortaokul oldu.

 

blank
blank
Haber Merkezi tarafından
21 Ocak, 2025 01:01 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Abartı Egzozlu Araç Trafikten Men Edildi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız eden abartı egzozlu araçlara yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Yeşil Mahalle, Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan denetimler sırasında, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde inceleme yapıldı. İnceleme sonucunda, mevzuata aykırı şekilde teknik değişiklik yapıldığı ve “abart egzoz” olarak bilinen yüksek sesli bir egzoz kullanıldığı tespit edildi.

Araç, otoparka çekilerek mevzuata aykırı egzoz uygun hale getirilene kadar trafikten men edildi. Sürücüye ise 9 bin 267 lira idari para cezası kesildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.