Karabük Postası tarafından
14 Mart, 2017 13:34 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Saylar:  “Biz Hollanda’yı Srebenitsa katliamından Tanırız”

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Hollanda’nın Türk Bakanlara karşı takındığı tavrı kınayarak “Biz Hollanda’yı Srebenitsa katliamından Tanırız” dedi.

Saylar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“15 Temmuz Darbe Girişiminden sonra 27 gün boyunca  Türkiye’yi arayamayan bir Avrupa Birliği var.  Şimdi Avrupa Birliği niye bunları yapıyor diye baktığımız zaman Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyümesini, güçlenmesini ekonomisinin güçlenmesini, halkının zenginleşmesini istemeyen bir Avrupa Birliği var.  Burda zaten Almanya başı çekiyordu, şimdi Hollanda var. Hollanda’yı zaten biz tanıyoruz.  Bugün biliyorsunuz Bosna Hersek Türklerin, Müslümanların yaşadığı, Fatih Sultan Mehmet Han oraları fetih ettiği  bir ülke.  Bu ülkede 1995’lerde-1996’larda Serbenise  katliamı nasıl oldu, bu katliamda Birleşmiş Milletler Srebenitsa’da 400 adet Hollandalı Askerlerle bu halkı koru dedi. Ama ne yaptı o 400 tane Hollandalı Asker kapıları açarak oradaki çeteleri serbest bıraktı, onlar gitti Srebenitsa’da 10 insanı katletti.  Biz tanıyoruz bunları, Bunların cibilliyetini Kurtuluş Savaşından biliyoruz, sevr anlaşmasından biliyoruz. Kurtuluş savaşında Yunan nerdeydi, İtalya, İngiliz, Fransa nerdeydi hepimiz biliyoruz, tarih kitaplarında okuduk.  Biz bunların hepsini biliyoruz. Onun için onlar gereğini yapıyor, ama Anadolu topraklarında yaşayan insanlar da her zaman gereğini yapıyor. Allah bu milleti seviyor. Avrupa Birliğine tek cümle söylüyoruz  bırakın da Türkiye’yi  Türkler Yönetsin.

  https://youtu.be/eCSM2SB3xBQ  
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Hacıbektaşoğlu, Sinan Ergen ve heyetini kabul etti

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile beraberindeki emniyet işçisini makamında kabul etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getiren Vali Hacıbektaşoğlu, milletimin huzur ve güvenliğini sağlamak ismine gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle misyon yapan tüm polis teşkilatının gününü kutladı.
Toplumun her kesitiyle temas halinde olan ve kamu nizamının sağlanmasında hayati bir rol üstlenen emniyet mensuplarının fedakârlık ve uğraşlarının her vakit takdire şayan olduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, misyonlarını büyük bir sorumluluk şuuruyla yerine getiren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.