Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Celal Tokatlı’dan  Teşekkür

Gündem Yayın: 03.03.2017 15:06
Yazar:
Celal Tokatlı’dan  Teşekkür

 

Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen’de yaklaşık 20 yıl Şube Başkanlığı yapan Celal Tokatlı  onuruna düzenlenen veda yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Tokatlı yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi:

“TEŞEKKÜR EDERİM CANDOSTLARIM!
01.03.2017 tarihinde İlimiz Büyük Kulüpte Emekli olmam nedeniyle şahsıma verilen veda yemeğine katılan beni yalnız bırakmayan, Başta Türk Büro-Sen Genel Başkanı Sayın Fahrettin YOKUŞ beye, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslan ve İlhan EREN beye, Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşlarının ve Derneklerimizin değerli Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine, Karabük Kamu-Sen İl Temsilci Sayın Ahmet TURGUT beye, İlimizde Faaliyet gösteren Sendikalarımızın değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Bartın, Kastamonu ve Bolu’dan gelen Sendikalarımızın kıymetli Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Yıllardan beridir bizlerin sesi ve kulağı olan değerli basın mensuplarına, Türk Büro-Sen Karabük Şubesinin değerli başkan ve yönetim kuruluna , üyelerine , katılan tüm misafirlere ,gerek telefonla gerekse sosyal medyada tebrik ve temennilerde bulunan, bu mutlu günümü benimle paylaşan yalnız bırakmayan tüm dostlarıma arkadaşlarıma aileme çok teşekkür ederim.Beni Mutlu ettiniz.
Rabim hepinizden razı olsun inşallah sizler de bu günleri Sağlıkta görmeyi yaşamayı nasip eder. Hepinize bundan sonraki yaşamınızda aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık ,sıhhat, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenizi dilerim. Şunu bilinmenizi isterim ki sizlere veda etmiyorum yine sizlerle birlikte olacağım bu gün itibari ile Organize Sanayide yeni işime başladım Rabim beni mahcup etmesin dün olduğu gibi bu günde benden dualarınızı eksik etmezseniz çok memnun olurum. Ben sizlerden her zaman razı oldum ALLAH’ta sizlerden razı olsun tekrar hakkım helal olsun yapabileceğim bir şey olduğunda dün olduğu gibi her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Çünkü ben yaşadığım bu dünyada ve şehirde dostluğu arkadaşlığı hiçbir zaman günlük düşünmedim tüm dostlarımı arkadaşlarımı bir ömür boyu sağlıkta birliktelikle kardeşlik duygusu içinde düşündüm her zaman kapım açık.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Torpille bomba düzeneği kuran genç adliyeye sevk edildi

Gündem Yayın: 03.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
Torpille bomba düzeneği kuran genç adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına torpil ile bomba düzeneği kurduğu iddiasıyla gözaltına alınan Serdar E., emniyetteki işlemlerinin ardından Karadeniz Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi.

İlçede yaşayan Batuhan Y.’nin babası, oğluna ait park halindeki aracı yağ kaçırdığı için Kışla Sanayi Sitesi’ne götürmüş, burada yapılan incelemede aracın altına torpil ile bomba düzeneği kurulduğu tespit edilmişti. Düzeneği kurduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Serdar E.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına bomba düzeneği kuran ve mühendislik mezunu olduğu öğrenilen Serdar E., ifadesinin alınmasının ardından Karadeniz Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi.

“Patlasaydı dükkan bile havaya uçabilirdi”

Sahibinin yağ kaçağı şikayetiyle getirdiği aracın altına baktığında bomba düzeneğini fark ettiğini anlatan usta Ercan Yılmaz, düzeneğe yağ döküldüğünü söyleyerek şöyle dedi:

“Aracı bana müşterim getirdi. Yağ kaçırıyor şikayetiyle geldi. Aracı kaldırdım, yağ damlaması vardı. O anda üstten bir parça olduğunu tespit ettik. Far beyni zannettik. Tekrar baktığımızda iki torpil şeklinde fünyesi olduğunu, uzaktan kumandalı bomba şeklinde gördük. Parçayı alıp dışarı bıraktık. Arabanın sahibi polis ekiplerine haber verdi. Araç sahibi de şok tepki verdi. Gerekli yerlere bildirdiler. Yanık yağ da dökmüş muhafazanın üzerine. Yağ kaçağı falan yok. Isınmadan dolayı ateşleyeceğini düşünüyoruz. Patlasaydı sonuçta burada benzin boruları geçiyor. Büyük bir sıkıntıdan kurtulduk. Dükkan bile havaya uçabilirdi.”