Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

BEÜ Burslu doktora öğrencisi alacak

Zonguldak Yayın: 25.02.2017 07:54
Yazar:

ZONGULDAK BEÜ Bu yıl Yükseköğretim Kurumu tarafından ilk kez uygulanacak olan “100 / 2000 YÖK Doktora Bursları Projesi” ile 100 tematik alanda 2 bin öğrenciye yönelik aylık 1550 lira doktora bursu verilecek. Doktora bursu verilmesi için “Temel bilimler ve mühendislik”, “Sağlık”, “Sosyal Bilimler”, “Mimarlık, Sanat ve Tasarım” başlıklarında 100 öncelikli tematik alan belirlendi. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri alanında; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Fen Bilimleri alanında; Sürdürülebilir ve Akıllı Kentler, Yenilenebilir Enerji Kaynakları/Teknolojileri (Güneş Enerjisi, Rüzgar Enerjisi, Jeotermal, Hidrogüç) burslu doktora öğrencisi alacak. Her bir alanda beş olmak üzere toplam 15 öğrenci bu imkandan yararlanarak karşılıksız bursla doktora yapma imkanı elde etmiş olacak. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) son yıllarda sağlık ve fen bilimleri alanlarında oldukça önemli yatırımlar ve çalışmalar yapıyor. Bülent Ecevit Üniversitesi’nin sahip olduğu son teknolojiyle donatılmış, her türlü bilimsel araştırmaya elverişli 150 laboratuvarı, Batı Karadeniz’in sağlık üssü konumundaki Türkiye’de ilklere imza atan sağlık kampüsünde Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri alanında yetiştireceği donanımlı doktora öğrencileriyle Türkiye’nin bilimsel ve akademik gelişimine destek olacak. Ayrıntılı bilgi için http://w3.beun.edu.tr/duyurular/2503/yok-1002000-projesi-kapsaminda-burslu-ogrenci-alinacaktir.html

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor

Spor Yayın: 02.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1.Lig’in 32. haftasında Altay’ı, evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Boluspor, puanını 50’ye yükselterek, 7. sıraya yükseldi. Play-off kotasının içerisine giren kırmızı-beyazlı ekip, play-off’taki yerini korumak istiyor. Ligin 33. haftasında 5 Mayıs Pazar günü, 37 puanla 12. sırada bulunan Manisa FK ile karşılaşacak olan Bolu temsilcisi, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Boluspor’da futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik-taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Paylaş: