Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

STSO’dan Fatih Çalışır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu Yayın: 07.02.2017 14:11
Yazar:
STSO’dan Fatih Çalışır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3.Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Çalışırı’a Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Erikçi ve Tuncay Coşkun hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Meclis Başkanı Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, “Tarihi İlçemizde Emniyet Müdürlüğü hizmetini yerine getirecek olan Fatih beye görevinde başarılar diliyorum. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçmeye devam ediyor. Bu süreçte hem kolluk kuvvetlerimize hem de vatandaşlarımıza çok büyük işler düşüyor. Dahili ve Harici düşmanlarla iyiden iyiye uğraştığımız şu günlerde vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bundan sonrada devletimizin ve milletimizin yanında olmaları büyük önem taşımaktadır. Tekrar emniyet müdürümüze hoşgeldiniz diyor, bu onurlu görevinde sonsuz başarılar diliyorum ”dedi. Emniyet Müdürü Çalışır “ Güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Tarihi kentte hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim. Daha güvenli bir Safranbolu için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlık Yayın: 07.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleşti. Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın da pedal çevirdiği bisiklet turunda sağlıklı yaşama dikkat çekildi.

Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen ‘Yeşilay Bisiklet Turu’ Samsun’da da yapıldı. Bisiklet turuna Vali Orhan Tavlı, il müdürleri, Yeşilay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi önünde toplanan bisikletliler yaklaşık 10 kilometre pedal çevirerek Çobanlı İskelesi’nde kadar giderek oradan tekrar Atakum Gençlik Merkezi önüne geri döndü. Etkinlik hakkında bilgi veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek düsturuyla yaptığımız çalışmalarla bisiklet turumuza katılıyoruz. 7’den 70’e herkesi spor yapma noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Samsun Yeşilay olarak bizler de sağlık bir nesli yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı da katılanlara teşekkür ederek yeni Yeşilay gönüllülerinin yetiştiğini söyledi. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.