Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabükspor’da Kamp Çalışmaları

Video Haber Yayın: 06.02.2017 12:29 |Güncelleme:07.02.2017 08:31
Yazar:
Karabükspor’da Kamp Çalışmaları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek Susesi Luxury Resort Hotel’de gerçekleştirdiği antrenman ile kamp çalışmalarını sürdürdü.
Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, koşu ve istasyon çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenmana ülkesinin milli takımında bulunan Abdou Razack Traore katılmazken; Oleksandr Rybka ve Cristian Tanase takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Futbol Şube Sorumlumuz Tolga Gül, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi eski yöneticilerinden Şeref Sapmaz ve Nezir Erol da takip ettiler. Karabükspor Takımı, yarın (Salı) günü öğle saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanın ardından akşam saatlerinde havayolu ile Karabük’e dönecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: