Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Medikar da Yenilikler Devam Ediyor

Gündem Yayın: 28.01.2017 14:35
Yazar:
Medikar da Yenilikler Devam Ediyor

Karabük Özel MEDİKAR Hastanesinde yapılan yenilikle a artık 4 Boyutlu Ultrason ile bebeklerin anne karnında yüzleri görünebilecek.
Karabük ve bölge halkına yenilikleri sunmayı kendine ilke edinen Karabük Özel Medikar Hastanesi’nde 4 Boyutlu Ultrason çekilmeye başlanıldı.
Yapılan açıklamada; “Yapılan yenilikle “Bebeğinizin nasıl olduğunu merak ediyorsunuz değil mi ?” sloganı ile 4 Boyutlu (4D) Ultrason çekerek; Bebeğinizin başı, yüzü, kolları, ayakları ve iç organlarını tek tek inceleniyor, böylece anatomik taraması yapılıyor. Bebeğinizin yüzünü 3 ve 4 boyutlu olarak görebiliyorsunuz. 4 Boyutlu (4 D) Ultrason tetkiki ile gebelik boyunca sürekli takibi yapılmak şartıyla doğum için muhtemel riskler hakkında karar verilebiliyor” denildi.

Paylaş:

Yorumlar

  1. Hızır Karadeniz

    İlk açıldığı günden beri olan bir özeliği bir yenilik gibi gündeme getirmek , …….

    , ,

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu yağdi

Dünya Yayın: 06.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da dolu yağdi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde aniden bastıran dolu, yaşamı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji Müdürlüğünün uyarılarının ardından Kastamonu’da yağışlı hava etkili oluyor. Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde aniden bastıran dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışı sebebiyle yollar beyaza büründü. Hayatı olumsuz etkileyen dolu yağışı yerini yağmura bıraktı. Bölgede halen sağanak yağış devam ediyor.

Paylaş: