Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Natıroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem Yayın: 17.01.2017 14:14
Yazar:
Natıroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karabük Cemiyet hayatının sevilen ve sayılan isimlerinden İşadamı Osman Natıroğlu, son yolculuğuna sevenlerinin göz yaşları ile uğurlandı.
Eski bir dostunun cenazesine katılmak üzere Bodrum’a giden ve dönüş için otobüse bindiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yardımsever ve beyefendi kişiliğiyle Karabüklülerin sevgisini ve saygısını kazanan işadamı Osman Natıroğlu’nun vefat haberi kentte derin üzüntüye neden olurken, Natıroğlu’nun cenazesi Safranbolu Dedeoğlu Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu Aile Mezarlığına defnedildi.
Cenazeye, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, dair müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Manşet Yayın: 27.04.2024 13:36
Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi.

Muş’un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyü semalarında tanımlanamayan bir cisim görüldü. Koyun otlatan bir çobanın cep telefonu ile çektiği cisim uçan bir insanı andırıyor.

Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken, gökyüzünde beliren cisim izleyenleri şaşırttı. Koyun otlatan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirterek, “Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum” dedi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!