Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çaycuma MYO ahşap oyuncak atölyesi sosyal sorumluluk projesine imza attı

Zonguldak Yayın: 03.01.2017 07:55
Yazar:
Çaycuma MYO ahşap  oyuncak atölyesi sosyal sorumluluk projesine imza attı

ZONGULDAK Çaycuma Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon
Programı ile Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi dersleri kapsamında bir mutluluğa daha imza attı.
Öğrenciler projeleri için Çaycuma Kampüsü’nde faaliyet gösteren Ahşap Oyuncak Atölyesinde Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mustafa Zor ve atölye teknikerlerinin yardımları ile minik kardeşleri için hem sağlıklı hem de eğitici niteliklere sahip tamamen
doğal malzemelerden üretilmiş çeşitli oyuncaklar imal ettiler.
Üretilen oyuncakları ise Çaycuma Kaymakamlığı’na bağlı Çaycuma Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürlüğü’ne teslim ettiler.
Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda bu dönem verilen sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında farklı programlarda öğrenim gören pek çok öğrenci benzer projelerle bölgede yer alan eğitim kurumlarına ve çocuk yuvalarına kendi ürettikleri birçok oyuncağı bağışladı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor

Spor Yayın: 02.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1.Lig’in 32. haftasında Altay’ı, evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Boluspor, puanını 50’ye yükselterek, 7. sıraya yükseldi. Play-off kotasının içerisine giren kırmızı-beyazlı ekip, play-off’taki yerini korumak istiyor. Ligin 33. haftasında 5 Mayıs Pazar günü, 37 puanla 12. sırada bulunan Manisa FK ile karşılaşacak olan Bolu temsilcisi, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Boluspor’da futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik-taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Paylaş: