Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Genç Karikatüristin Sergi Heyecanı

Gündem Yayın: 23.06.2014 07:02
Yazar:

Gazetemizde de Karikatürleri yayınlanan 15 yaşındaki  genç karikatürist Gürkan Yaman, ilk sergisini ONEL AVM’de açtı.  Yaptığı  karikatür çalışmalarını Karabük  halkının beğenisine sunan  Gürkan Yaman’ın  sergisi daha ilk günden yoğun ilgi gördü.  Yaman ayrıca,  sergiyi gezenlere karikatürlerini tanıtırken, nasıl çizdiğini anlattı. Sergide  karikatüristin çizdiği 27  eser yer aldı.

İki Yıldır Karikatür çizdiği ifade eden Genç Karikatürist Gürkan Yaman, Ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşadığını belirterek, “8. Sınıftan bu yıl mezun oldum. Küçükken zaten çiziyordum. Defterlerim vardı öğretmenimle konuştum ve bana yardımcı oldu ve bu şekle getirdim.  Şimdiye kadar 60  tane karikatür çizdim.  Çevrem ve arkadaşlarım da  çizdiğim karikatürleri beğeniyor.  Karabük’te Anneannem ve Dedem var Yaz tatilinde onları ziyarete geliyorum, onların yanında kalıyorum. Karabük Benim memleketim.  Genellikle güldürürken düşündüren konuları çiziyorum.  Karikatür çizmek çok hoşuma gidiyor ve buna da devam edeceğim” dedi.

Öte yandan ONEL AVM’deki Sergi  bir hafta açık kalacak.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Manşet Yayın: 28.04.2024 13:20
İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu. Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.