Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gezici Başkanlık Ofisi Fatih Mahallesine Kuruldu

Gündem Yayın: 08.11.2016 14:22
Yazar:
Gezici Başkanlık Ofisi Fatih Mahallesine Kuruldu

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bugün de Fatih Mahallesindeydi. Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Vergili, sorun ve talepleri dinledi. Toplantıda açılış konuşması yapan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel, mahallelerine yapılan hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerine bilgiler verdi ve Başkan Rafet Vergili’ye yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Vergili mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Fatih Mahallesindeki Gezici Başkanlık Ofisi için oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Manşet Yayın: 03.05.2024 10:37
Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

2024 CELP VE SEVK TARİHLERİ

Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri ise şöyle;

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 16 Mayıs 2024
Er (2’nci Grup) 27 Haziran 2024
Er (3’üncü Grup) 25 Temmuz 2024