Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’ün yeni Emniyet Müdürü Akay göreve başladı

Gündem Yayın: 31.10.2016 13:40
Yazar:
Karabük’ün yeni Emniyet Müdürü Akay göreve başladı

 

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Emin Akay, göreve başladı.
Kırklareli Emniyet Müdürü iken son kararnameyle Karabük’e atanan Mehmet Emin Akay, Emniyet Müdürlüğü önünde tören mangası tarafından karşılandı.
Müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile tek tek tokalaşan Akay, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada daha önce gelip gittiği Karabük’e yabancı olmadığını söyledi.
Akay, “ İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte el birliğiyle faydalı olmaya çalışacağız. Kentin asayiş, huzur ve güvenliğinde daha önceki arkadaşlarımızın eksik bıraktığı noktaları tamamlayarak huzurlu bir kentin asayişinin devam etmesi yönünde çabalarımız devam edecek.” dedi.
Akay, ayrıca kendisinden önce görev yapan Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eşi Gülşen Tezsever için başsağlığı diledi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te bir düğünde havaya ateş açan damat yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Cumayanı Köyünde meydana geldi. Düğünde damat evin önünde havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kameralarıyla görüntülenmiş, çevredekilerin hayatlarının hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada tepki görmüştü.

Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı.

Karabük Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan düğünde gelin ve damadın havaya ateş açtığı haber ve paylaşımlarla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yayınlanan görüntüler üzerinde yapılan araştırma sonucunda videonun ikinci kısmında havaya ateş açan erkek şahsın ilimiz Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan B.T isimli erkek şahıs olduğunu tespit edilmesi üzerine adı geçen şahıs hakkında ‘genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan’ adli ve idari işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.