Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kasayı Açamayınca Balıkları Çaldılar

Gündem Yayın: 29.10.2016 14:43
Yazar:
Kasayı Açamayınca Balıkları Çaldılar

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karabük’te iki çocuk, hırsızlık için girdikleri balıkçı dükkanında kasayı açmayınca balık çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 02.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi’ndeki bir balıkçı dükkanına giren 13-14 yaşlarındaki 2 çocuk, bir süre önünde bekledikleri dükkanın kapısının alt kısmındaki küçük boşluktan içeriye girdi. Masadaki çekmeceleri karıştırdıktan sonra çelik kasayı açmaya çalışarak para arayan çocuklar bunda başarılı olamayınca dondurucuda bulunan satışa hazır dilimlenmiş balık ile marul, soğan, şalgam suyunu poşete koyup bıçağı yanlarına aldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Sabah geldiğinde balık sayısının az olduğunu ve etrafın dağınık olduğunu fark eden iş yeri sahibi S.K, güvenlik kamerasını incelediğinde yaşanan hırsızlığı polis ekiplerine bildirdi. Polis, küçük hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Geri manevra yaparken yayaya çarptı, o anlar kameraya yansıdı

Gündem Yayın: 03.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Niksar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin geri manevra yaparken yayaya çarpması, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, ilçe merkezi Bengiler Mahallesi’nde gerçekleşti. S.Y. yönetimindeki otomobil, geri manevra yaparken F.A. adlı yayaya çarptı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, çarpmanın etkisiyle yere düşen F.A.’nın elinde bulunan yağ şişesi ve ayakkabısının savrulduğu görüldü. Kaza sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar, hızla kadına yardım etmek için koştu. Yaralanan F.A. ambulansla Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Paylaş: