Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
25 Ekim, 2016 14:06

Safranbolu İtfaiyesinden yangın Eğitimi

A+ A-

  Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Hasan Doğan Sevgi Evleri personeline yangın konusunda Eğitim verdi. Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Hasan Doğan Sevgi Evleri personeline yangına ilk müdahale, çıkma nedenleri, alınması gereken tedbirler gibi pek çok konuda eğitim verildi. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Müdürlüğümüz, ilçede eğitim gören ilköğretim okulu öğrencilerine, bu kurumlardaki personele belirli periyotlar halinde eğitimler vermeye devam ediyor” dedi. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ilçede eğitim gören ilköğretim okulu öğrencilerine belediye itfaiye müdürlüğü ekiplerince, yangın konusunda belirli periyotlarda eğitim verildiğini söyledi. Aksoy şöyle devam etti; “ İtfaiye Müdürlüğümüz yeni araç parkı ve yangına erken müdahalede ile bölgenin sağılı itfaiyeleri arasında yer almaktadır. Yine uzman personeli ile yalnızca yangına müdahale ile kalmayıp bununla birlikte okullarımızda ve kurumlarda da eğitimler vermekte. Son olarak Hasan Doğan Sevgi Evleri personeline yangına müdahale, alınması gereken tedbirler gibi konularda sözlü ve uygulamalı eğitimler verdiler. Yangında dakikaların hatta saniyelerin altın değerinde olduğu bir yangın olayında ya da bir trafik kazasında yapılması gereken doğru hareket tarzının bilinmesi, sahip olunan bilginin tatbik edebilir olunması can ve mal kayıplarına neden olan yangınların en az zararla atlatılmasında son derece önemli olduğu hepimizin malumu, bu nedenle itfaiye personelimiz müdahale ettiği tüm yangın ve diğer durumlarda başarısından da söz ettiriyor.” İtfaiye Müdürlüğü personeli ile gurur duyduklarını kaydeden Aksoy, “İnşallah yakın sürede yapımı gerçekleşecek olan itfaiye binası ile bunu taçlandırmış olacağız” dedi.  

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

26 Ekim, 2024 16:52
blank
İhlas Haber A.

Halk pazarında denetim

A+ A-

Zonguldak’ta zabıta ekipleri halk pazarında denetim yaptı.
Zonguldak’ta zabıta ekipleri, Soğuksu semtindeki halk pazarında fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde, zabıta görevlileri tezgahları tek tek gezerek fiyat etiketlerinin görünür şekilde yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol etti. Fiyat görünürlüğü ve etiketlerin tezgahlardaki ürünlerle uyumlu olmasına özellikle dikkat eden ekipler, esnafı bu konularda uyardı. Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşların daha bilinçli tercihler yapabilmesi ve ürün fiyatları hakkında doğru bilgilere ulaşabilmesi adına gerçekleştirilen denetimlerin gün boyunca devam edeceği bildirildi. Ekiplerin, özellikle fiyat etiketi bulunmayan tezgahlar ve fiyat farkları konusunda daha hassas davranacakları belirtildi.
Zabıta yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgularken, vatandaşlardan fiyat farklılıkları veya etiketsiz ürünlerle ilgili şikayetlerini iletmelerini de istedi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Çağlayan Eczanesi
Çağlayan Eczanesi
Adres

Hürriyet Caddesi, No:119 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 424-5788

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Tuncer Eczanesi
Tuncer Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Sağlık Sokak No:27/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2997

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737