Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İl Koordinasyon Kurulu Son Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 20.10.2016 14:31
Yazar:
İl Koordinasyon Kurulu Son Toplantısı Yapıldı

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Karabük İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılının dördüncü  toplantısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda . Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı Başkanlığında gerçekleştirildi. 2016 yılı programında yer alan yatırımların görüşüldüğü toplantıda, koordinasyonu gerektiren hususlar tespit edilerek yerel ve bölgesel kalkınma bakamından değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı; “İlimizde 2016 yılının 3. Döneminde (Ocak-Eylül); Ulaştırma sektöründe 31, Eğitim sektöründe 35, Kültür-Turizm sektöründe 10, tarım sektöründe 79, Ormancılık sektöründe 81, Enerji sektöründe 5, Sağlık sektöründe 7, Beden Eğitimi ve Spor sektöründe 7 ve Diğer kamusal Hizmetleri sektöründe 47 adet olmak üzere toplan 302 proje ve iş yürütülmüştür.

Yürütülen 302 proje ve işin toplam tutarı 2 Milyar 408 Milyon 513 Bin TL olup, bu projelere önceki yıllarda 792 Milyon 649 Bin TL harcanmıştır. Projelerin 2016 yılı ödenekleri ise 260 Milyon 381 Bin TL’dir.

2016 Yılında yürütülen 302 adet projenin 65 adedi (%21) bitirilmiştir. 174 adet (%58) proje üzerinde ise çalışmalar sürdürülmekte olup, 16 adet (%16) iş ve projeye ise henüz başlanmamıştır. Söz konusu projeler için yatırım dönemi sonu itibariyle 134 Milyon 131 Bin TL harcama yapılmıştır” dedi.

Vali  Yardımcısı Yunus Kalaycı’nın konuşmasının ardından sırasıyla Yatırımcı Daire Müdürleri söz alarak 2016 yılı  yatırımları ile 2017 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirme yaptılar.

Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı  Başkanlığında yapılan toplantıya; Bölge Müdürleri, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ile Yatırımcı Daire Müdürleri katıldı.

 

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Manşet Yayın: 27.04.2024 13:36
Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi.

Muş’un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyü semalarında tanımlanamayan bir cisim görüldü. Koyun otlatan bir çobanın cep telefonu ile çektiği cisim uçan bir insanı andırıyor.

Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken, gökyüzünde beliren cisim izleyenleri şaşırttı. Koyun otlatan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirterek, “Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum” dedi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!