Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Filyos liman projesinde alt yapı çalışmalarına başlandı

Zonguldak Yayın: 12.10.2016 08:03
Yazar:
Filyos liman projesinde alt yapı çalışmalarına başlandı

ZONGULDAK Filyos Liman ihalesinin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma tarafından Çaycuma İlçesi Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı. Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan Keçeli ve beraberinde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Sazköy Muhtarı İsmail Yılmaz ile çalışmaları yerinde inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı. Yıllardır bölgenin beklediği ve hayal ettiği bir projenin ilk adımlarının atılmaya başlandığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli, “Liman ihalesi 2 yıl önce yapılmıştı. Çalışmaları yerinde gördük, iş makineleri ufaktan da olsa alt yapı hazırlığına başladılar. Şantiye sahası ve yol için taş çalışması yapılıyor. Sayın Milletvekillerimizin Başbakanımızın limanın temeli atmak üzere bölgeye geleceğini ifade etmişti. İnşallah temel attıktan sonra Filyos Liman projemiz sonuç alacak. Çok güzel bir çalışma ile daha güzel bir Çaycuma, daha güzel bir Zonguldak ve Batı Karadeniz’e vesile olacağını düşünüyorum. Allah inşallah kazası belası bir çalışma düzeni versin” dedi. Konu ile ilgili Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Yıllardır bölgemizin hayal ettiği ve özlemle beklediği Filyos liman projesi’nin ilk ayağı olan çalışmaları İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, AKP Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve beraberindekiler, Sazköy Muhtarı İsmail Yılmaz ile birlikte yerinde inceleyip, firma yetkililerinden bilgi aldık. İlimize,ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otel odasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Gündem Yayın: 04.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Otel odasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Samsun’da fiziksel engelli bir vatandaş, otel odasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakarya’dan Samsun’a 240 bin TL alacağını tahsil etmeye gelen Aydın Özil (59), yeğeni İ.İ. ile birlikte 1 Mayıs Çarşamba günü saat 21.30’da bir otele giriş yaptı.

İddiaya göre bu sabah saatlerinde, yeğeni ile ayrı odalarda kalan Aydın Özil’in odasından 1 el silah sesi duyuldu. Kapıyı açıp içeri girdiklerinde Özil’in yatak üzerinde sırt üstü yattığını gören otel çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. Otele gelen sağlık ekipleri Özil’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edildiği öğrenilen Özil’in sağ alın kısmında 1 adet mermi girişi olduğunu belirledi. Koltuk değnekleriyle yürüyen ve ortopedik engeli bulunan Özil’in kendini vurduğu değerlendiriliyor.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze, Samsun Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracı ile olay yerinden alınarak morga kaldırıldı.

Otel odasında tabanca ve 1 adet boş kovan bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.