Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KTSO Başkanı Tuncay Özcan Kurban  Bayramını Kutladı

Gündem Yayın: 09.09.2016 13:23
Yazar:
KTSO Başkanı Tuncay Özcan Kurban  Bayramını Kutladı

 

Karabük Ticaret ve sanayi Odası Tuncay Özcan Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumsal hayatımızın temel taşlarından olan bu müstesna bayramımız umuyorum ki; evvela milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda etmiş şehitlerimizle, kahraman gazilerimizin emanetlerini bağrımıza bastığımız, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı unutmadığımız, koruduğumuz kolladığımız, nimetlerimizi ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Karabüklü hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar; ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

 

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.