Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
09 Eylül, 2016 13:22

Safranbolu’nun Geleceği İçin Desteğe Devam

A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; Safranbolu TSO, MÜSİAD,  İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen ve Ensar Vakfı Başkanları ile Safranbolu’nun geleceğini konuştu. Belediye Makam odasında gerçekleşen toplantıya Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur,  İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İlyas Yıldız, Karabük Memur – Sen Şube Başkanı Zeki Öz, Karabük Ensar Vakfı Yetkilisi Kadir Öztürk katıldı. Toplantıda Safranbolu’nun geleceği masaya yatırılırken,  Konuklar, “bu tür çalışmaları sürdürmek anlamında Belediye Başkanımız ile hemfikiriz. Bizler Safranbolu’nun geleceğini, gerçekleştirilen güzel çalışmalar ve projelerle oldukça iyi görüyoruz. Sayın Başkanımıza, dolayısı ile Safranbolu’nun geleceğine yardımcı olmaya, destek vermeye devam edeceğiz “ şeklinde görüş birliğinde olduklarını ifade ettiler. Başkan Aksoy ise Safranbolu adına yapılan her çalışmada var olduklarını, bu önemli toplantının da oldukça verimli geçtiğini söyledi. Aksoy; “Safranbolu Belediyesi olarak tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütleri ile muhteşem bir uyum içerisindeyiz. 2009 yılından bu yana pek çok kurum ile Safranbolu’muz için önemli projelere imza attık. Bu gün gerçekleşen toplantıda bu anlamda çok önemli idi. İnşallah bu tür toplantıları daha da zenginleştirerek devam ettireceğiz. Bu gün gerçekleştirdiğimiz toplantıda kısaca Safranbolu’nun geleceği hususunda sivil inisiyatif fikirlerini ifade etti. Üniversitenin ve diğer hayır faaliyetlerinin yapılandırılması hususunda, bununla birlikte Safranbolu’nun sektörler bazında gelişimleri ile ilgili fikirlerin paylaşıldığı verimli bir toplantı oldu. Ben Safranbolu’muz adına değerli Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.    

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

26 Ekim, 2024 08:07
blank
İhlas Haber A.

Samsunlu er şehit oldu

Samsunlu er şehit oldu
A+ A-

Şırnak’ta görevi başında kalp krizi geçiren Samsunlu Tank Sözleşmeli Er Kander Babür şehit oldu.
Görev yeri Şırnak’ta nöbet sırasında kalp krizi geçiren Samsunlu Tank Sözleşmeli Er Kander Babür tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Nöbet sırasında fenalaşan Kander Babür, üs bölgesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şırnak’tan kalkan helikopter ile Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan yaklaşık 45 dakikalık kalp mesajına cevap vermeyen Tank Sözleşmeli Er Kander Babür, şehit oldu.
Bekar olduğu öğrenilen Babür’ün acı haberi memleketi Samsun’un Terme ilçesi Fenk Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehidin annesi acı haber sonrası fenalaşarak sağlık ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şehidin ailesinin bulunduğu eve Türk bayrağı asıldı.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Çağlayan Eczanesi
Çağlayan Eczanesi
Adres

Hürriyet Caddesi, No:119 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 424-5788

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Tuncer Eczanesi
Tuncer Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Sağlık Sokak No:27/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2997

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737