Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Arslan Kimleri Kastetti?

Gündem Yayın: 12.08.2016 14:41
Yazar:
Arslan Kimleri Kastetti?

 

Genel Merkez tarafından görevden alınan MHP  İl eski Başkanı Burhanettin Arslan, Sosyal Paylaşım Sitesinde yaptığı açıklama kafalarda soru işareti bıraktı. Arslan; “Yemedim yedirmedim, çalmadım, çaldırmadım, dik durarak kimseye boyun eğmedim. Esnafı dolandırıp sahte ihaleler alarak, yalancı iş vaatleriyle kimseyi kandırmadım” dedi

Genel Merkez tarafından görevden alınan MHP Eski İl Başkanı Burhanettin Arslan, Sosyal Paylaşım Sitesinde yaptığı açıklama kafalarda soru işareti bıraktı.

Arslan’ın özellikle “Yemedim yedirmedim, çalmadım, çaldırmadım, dik durarak kimseye boyun eğmedim. Esnafı dolandırıp sahte ihaleler alarak,yalancı iş vaatleriyle kimseyi kandırmadım” şeklindeki açıklaması ile kimleri kastettiği kamuoyu ve ülkücü camiada  merak konusu oldu.

Arslan’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı açıklama aynen şöyle:

“28 Şubat 2014 tarihinde atamayla getirildiğim, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığına ,7 Şubat 2015 tarihinde yapılan olağan Kongrede sizlerin değerli oylarıyla yeniden İl Başkanı olarak göreve getirildim. Atamayla başladığım, seçimle devam ettiğim görevimi, üç yıl içerisinde tüm teşkilat mensuplarıyla partimi en iyi yerlere taşıyarak sizleri mahcup etmedim. Milliyetçi Hareket Partisinin, vakarını, gururunu ve şerefini en İyi şekilde temsil ettim. Yemedim yedirmedim, çalmadım, çaldırmadım, dik durarak kimseye boyun eğmedim. Esnafı dolandırıp sahte ihaleler alarak,yalancı iş vaatleriyle kimseyi kandırmadım. Şerefimle haysiyetimle görevimi sürdürdüm.
Taktir edersiniz ki,Genel Merkezin kararı her şeyin üstündedir. Parti içi demokrat tavrımdan dolayı, Karabük Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatları kapatılarak yeniden kurulmuş ve yeni arkadaşlar görevlendirilmiştir. Taktir yüce makamın değerlendirme aziz Karabük seçmeni ve siz değerli Ülkücü kardeşlerimindir. Ben bir Ülkücü olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı davanın arkasında tüm aile fertlerimle olacağımı ve çalışacağımı belirtmek isterim. Kimse benimle Parti Teşkilatları arasına Fitne ve Fesatlık sokamaz. Bir Ülkücü doğduğu günden ölünceye kadar demokrasi nöbetindedir ve nöbeti gözünü kırpmadan ölünceye kadar yapar.
Değerli hemşerilerim, sevgili Ülkücü kardeşlerim,
Üç yıllık çalışma süresinde beni yalnız bırakmayıp her platformda yanımda yer alan başta İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi,  Belediye Meclis Üyeleri, diğer İlçe Yönetimleri, Kadın Kolları Yönetimleri, Ülkü Ocakları, tüm Teşkilat Mensupları, Partimize yakın duran bütün Sivil Toplum Kuruluşları ve Karabük Halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bana haklarını helal etmelerini istiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle partimin emrinde bir nefer olarak çalışacağımı belirtmek istiyorum.Yeni atanan İl ve Merkez İlçe Yönetimine başarılar diliyorum. Allah Yar ve Yardımcıları olsun. Allah’a emanet olunuz.”

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor üçüncülük için avantaj sağlamak istiyor

Spor Yayın: 03.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor üçüncülük için avantaj sağlamak istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 35. haftasında karşı karşıya geleceği Samsunspor’u mağlup ederek üçüncülük iddiasını güçlendirmek istiyor. Bordo-mavililerin galibiyeti ve üçüncülük yarışındaki rakipler Başakşehir ile Beşiktaş’ın puan kaybetmesi durumunda ise Karadeniz temsilcisi büyük bir avantaj sağlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor ile Trabzonspor Karadeniz derbisinde karşı karşıya gelecek. 2011-2012 sezonunda küme düşen Samsunspor, bu sezon başında Süper Lig’e çıkmıştı. Bordo-mavililer, 13 yıllık aranın ardından resmi bir müsabaka için Samsun deplasmanına gidecek. İki takım arasında Samsun’da oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren son maç 21 Eylül 2011’de oynanmıştı.

Trabzonspor üçüncülük için avantaj peşinde

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin zirvede yalnız kalmasının ardından Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de kendisine üçüncülük hedefi koydu. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın takımın başına gelmesiyle üst basamakları hedefleyen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Samsunspor müsabakasını kazanması halinde bu hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Bordo-mavililerin en yakın takipçisi olan Başakşehir’in 52 puanı bulunurken, Beşiktaş’ın ise 51 puanı var. Trabzonspor’un, Samsunspor deplasmanından sahadan 3 puanla ayrılması ve en yakın takipçileri Başakşehir’in Kasımpaşa karşısında mağlup olması ve Beşiktaş’ın da Çaykur Rizespor’a puan kaybetme olasılığında ise Karadeniz ekibi büyük bir avantaj yakalayacak.

Eren Elmalı geri dönüyor

Trabzonspor’un, Gaziantep FK ile oynadığı maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Eren Elmalı, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın şans vermesi halinde Samsunspor maçında görev alabilecek.