Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Resim-İş Eğitimi bölümü özel yetenek sınavı yapıldı

Bartın Yayın: 06.08.2016 07:55
Yazar:
Resim-İş Eğitimi bölümü özel yetenek sınavı yapıldı

BARTIN Üniversitesi’nin bu yıl ilk öğrencilerini alacağı Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavı yapıldı. Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde bu yıl ilk kez öğrenci alınacak Resim-İş Eğitimi Bölümü için 102 öğrenci özel yetenek sınavlarına girdi. 25 öğrenci kontenjanının olduğu bölüm için 2 aşamalı yetenek sınavı gerçekleştirildi. 74 bayan ile 28 erkek öğrencinin girdiği özel yetenek sınavının ikinci aşamasına, birinci aşama sınavından en yüksek puanı alan adaylar girmeye hak kazandı. Sınavın ilk aşamasında canlı modelden desen çizimi yapılırken, ikinci aşamada ise imgesel tasarım sınavı gerçekleştirildi. İkinci aşama sınavı sonunda 25 asil ve 25 yedek kazananların listesi Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi web sayfasında 5 Ağustos’ta duyurulacak. Kesin kayıtlar ise 15-19 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Uzman çavuş cam silerken 3. kattan düştü

Gündem Yayın: 28.04.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te uzman çavuş evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi 1006. Cadde’de oturan H.K. (29), evinin camlarını sildiği sırada camın kırılmasıyla 3. kattan beton zemine düştü. Şahsın düştüğünü gören komşuları 112 Acil Servis Hizmetlerine ihbarda bulunurken, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından H.K., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, H.K.’nın düştüğü yerde inceleme yaparken, H.K.’nın Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Paylaş: