Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Safranbolu Yayın: 26.07.2016 14:32
Safranbolu’da Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

 

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Asfalt Şantiye Amirliği Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar devam ederken, Yazıköy yolu asfaltlama ve bazı mahallelerde asfalt ve yol genişletme çalışmaları da sürüyor.

Safranbolu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ile Asfalt şantiye Amirliği ekiplerinin gece gündüz demeden bir sonraki çalışmaya geçebilmek ve vatandaşların mağdur olmamaları adına çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Öncelikle arkadaşlarıma gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Safranbolu’muz da ihtiyaç duyulan her mahallemizde her sokağımızda asfalt çalışması yapacağız. Sezon başındaki programımıza aynen uymaya programın dışına çıkmamaya gayret gösteriyoruz. Amacımız asfalt sezonu tamamlanmadan ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde çalışmaları tamamlamak. İnşallah Safranbolu’muzu halkımız ile birlikte daha yaşanılır bir şehir yapma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bu kapsamda İl özel İdaresi ile yaptığımız protokol sonucunda Yazıköy yolundaki asfaltlama çalışmalarımız hızla ilerliyor. İnşallah çok kısa sürede bitireceğiz. Yine İhtiyaç duyulan mahallelerimize de asfalt, bordür, kaldırım yenileme ve yol genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da sahte içki imalatına operasyon

Gündem Yayın: 07.09.2024 12:07
İhlas Haber Ajansı

Samsun polisi bir büfe ve deposuna düzenlediği operasyonda 75 litre sahte alkollü içki ile 270 litre sahte içki yapımında kullanılan etil alkol ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkollü içki üzerine çalışmalarını arttırdı. KOM polisi yaptığı saha çalışmaları kapsamında, İlkadım ilçesinde bir büfede ve sahte içki imalatı yaptığı tespit edilen deposuna operasyon düzenledi. Yapılan aramada, şişeler içinde 75 litre sahte içki ve 270 litre sahte içki yapımında kullanılan etil alkol ele geçirildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınarak hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455