Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya’dan Tepki

Safranbolu Yayın: 20.07.2016 12:37
Yazar:
AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya’dan Tepki

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, Fetullahçı Terör Örgütü’nün TSK içinde yuvalanmış üyeleri tarafından yapılmak istenen darbe girişimine tepki gösterdi. AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, tarih boyunca Türk milletinin hiçbir odak ve güce boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini söyledi. Türk halkının canıyla kanıyla darbeyi durdurduğunu ifade eden Kaya, “Şerefli Türk millet kadirşinas ve fedakar halkımız; 15 Temmuz 2016 Cuma günü kana susamış, hiçbir değeri gözetmeyen, adeta hırstan gözü dönmüş olan canilerin ve katillerin ülkemiz içinde gerçekleştirmek istedikleri bir oyuna şahit olduk. Saldırdılar, fitne sokmak istediler, masum halka ateş ettiler, değerlerimizi yıkmak, inançlarımızı kırmak istediler. Ancak Yüce Mevlam hain oyunlarını bozdu, ayaklarına dolaştırdı ve nihayetinde Baş Komutanımız bizlere sokağa çıkma çağrısında bulundu. Tarih boyunca Türk milleti hiçbir odak ve güce boyun eğmemiş ve eğmeyecektir. İşte 15 Temmuz akşamı bu kadirşinas millet bunu bir kere daha gösterdi ve ağır silahlara ve uçaklara, helikopter ve tanklara karşı yürüdü. Canını hiçe sayarak ülkesinin ve milletinin istikbali için gözünü kırpmadan yürüdü ve onları etiyle kanıyla durdurdu. Milli birlik ve milli beraberlik tecelli etti. Bu devlet bu milleti baş tacı yapmış ve bu millet devlet anlayışında bir şey eksilmeden 100’lerce yıl ayakta kalmıştır. Şimdi ayıklama zamanıdır. Bunun sonrası soğutması yoktur. Bundan sonra kendi anasına babasına evladına silah çevirme hainliğinde bulunan bu mahlukatları içimizde barındırmama zamanıdır. Rabbim tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ülkemizi ve milletimizi şanlı bayrağımız altında ilelebet payidar eylesin.” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Manşet Yayın: 08.05.2024 10:00
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan yavru güvercinler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Yazıköy köyü Saka Koru Evlerinde meydana geldi. Bir evin havalandırma boşluğunda güvercin seslerini duyan vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine gelen ekipler merdiven yardımıyla indikleri havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinleri kurtardı. Daha sonra güvercinler yuvalarına bırakıldı.