Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışması Yapıldı

Gündem Yayın: 21.06.2016 14:04
Yazar:
Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışması Yapıldı

 

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Din Görevlileri arası Kur’an-ı Güzel Okuma Bölge yarışması  Karabük 5000 Evler Merkez Camiinde yapıldı.

Yarışmaya Ankara, Bartın, Bolu, Düzce, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak İllerini temsilen il birincisi olan din görevlileri katıldı.

İl Müftüsü Halil Bektaş’ın Başkanlığını yaptığı değerlendirme komisyonunda, Karabük İlahiyat Fakültesinden Doç. Dr. Yakup Koçyiğit, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Türkoğlu, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir ve Safranbolu ilçe Müftüsü Hasan Güneş yer aldı.

Yapılan yarışma sonunda; Kastamonu Merkez Halife Sultan Camii İmam Hatibi Kamil Gezer  birinci, Zonguldak Kdz. Ereğli’den İmam Hatip Ramazan Tezel ikinci,   Karabük Yenice Gökbel Köyü Camii İmam Hatibi Akın Bayrak  üçüncü oldular.

Kadın ve erkeklerden oluşan kalabalık bir cemaat huzurunda yapılan ve Kuran ziyafeti olarak ilgi ve heyecanla izlenen yarışma sonunda bütün yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bölge birincisi olan Kamil Gezer 30 Temmuz 2016 tarihinde Zonguldak’ta yapılacak Türkiye birinciliği yarışmasında bölgemizi temsil edecek.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor

Spor Yayın: 02.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1.Lig’in 32. haftasında Altay’ı, evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Boluspor, puanını 50’ye yükselterek, 7. sıraya yükseldi. Play-off kotasının içerisine giren kırmızı-beyazlı ekip, play-off’taki yerini korumak istiyor. Ligin 33. haftasında 5 Mayıs Pazar günü, 37 puanla 12. sırada bulunan Manisa FK ile karşılaşacak olan Bolu temsilcisi, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Boluspor’da futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik-taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Paylaş: