Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP Merkez İlçeye Bayan Başkan  Adayı

Gündem Yayın: 16.06.2016 14:23
Yazar:
CHP Merkez İlçeye Bayan Başkan  Adayı

 

1 Kasım  2015 Milletvekilliği seçimlerinde CHP’den Karabük Milletvekili adayı olan Gülsün Beniç,  19 Haziran 2016 Pazar günü yapılacak olan CHP Karabük Merkez İlçe Başkanlığı Olağan üstü Genel Kurulunda Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Gülsün Beniç’in adaylığını açıklamasının ardından CHP Merkez İlçe Başkalığı için aday sayısı ikiye çıktı.

CHP’li kadınlarla birlikte gazetemizi ziyaret eden Gülsün Beniç,  CHP’de artık değişim zamanın geldiğini belirterek,   Cumhuriyet Halk Partisinin çok daha iyi yerlere gelmesi için sorumluluk almak ve partiye daha faydalı hizmetler verebilmek adına Merkez İlçe başkanlığına aday olduğunu söyledi. Beniç,” CHP’nin çok daha iyi bir yere gelmesi için sorumluluk,fedakarlık yapmak gerekiyor.Bu yüzden bende aday olmaya karar vererek aday oldum.Olumsuzlukları silme adına herkesle barışık,herkesi kucaklayarak çalışmalar yapmak istiyorum. Bu amaçla bu işe giriştim ve başarılı olmak istiyorum. Son bir yıla kadar devlet memuru olduğum için siyasetin içinde olamadım ancak, şimdi emekli oldum ve bundan sonra siyasetin içinde daha çok bulunmak ve insanlara faydalı olabilmek adına aday oluyorum” dedi.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

’Survivor’ değil ’Köyvayvır’

Gündem Yayın: 04.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
’Survivor’ değil ’Köyvayvır’

Artvin merkeze bağlı Ormanlı köyünde çocukların tatillerde evde kalıp telefonla zaman geçirmemesi için oluşturulan ve adına ’Köyvayvır’ ismi verilen ’Survivor’ tarzı spor parkuru başta çocukların olmak üzere her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor.

Merkeze bağlı Ormanlı Köyünde Ayhan ve İbrahim Kırçiçek tarafından orman içerisinde trafiğe kapalı bir alanda spor parkuru kuruldu. Yaklaşık 100 metrelik alanda 12 engelden oluşan parkurda kendi aralarında yarışma yapan çocuklar engelleri bir bir geçerek birinci olmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Parkuru geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatilinde çocuklar için yaptıklarını belirten İbrahim Kırçiçek “Sülalemiz çok kalabalık bizim. Köyde Ramazan Bayramı tatilinde bir araya gedik, oturduk, bayağı kalabalıktık. Baktık çocuklar telefona koşuyor, tablete koşuyor birbirleriyle telefon tablet yarışı yapıyor. ’Bu çocukları bu telefon ve tabletten kurtarmak için ne yapabiliriz?’ diye düşündük. Sonra Survivor tarzı bir parkur oluşturmaya karar verdik. Buranın yolu kapalı doğa ile iç içe. Bu şekilde çocukların eğleneceğini düşündüğümüz için parkur yaptık. İlk önce parkurumuz 3 engelden oluşuyordu çocuklarımız yorulmasın diye baktık rağbet artınca bizde heveslenince 12 parkura çıkardık bunu. 12 parkurda yarışıpta finale gelmek çok güzel oluyor. Yorucu oluyor ama çok eğlenceli olduğu için çocuklarımız devamlı parkura gitmek istiyor ve burada yarışmak istiyor. Çok güzel oldu ve çok mutluyuz” dedi.

Cengiz Kırçiçek (41) ise yaptığı açıklamada “Orman içinde farklı bir etkinlik yapmak için böyle bir şey düşündük. Genç kardeşlerimizin uğraşlarıyla parkurumuzu yaptık. Amacımız hem eğlenmek hem köyümüzü tanıtmak hem de ülke babında gençlerin neler yapabileceğini göstermek amacıyla böyle bir etkinlik yapmak istedik. Buraya çevre illerden, şehirlerden gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Parkurda yarışan 9 yaşındaki Şeyma Kırçiçek ise boş zamanlarında akraba ve arkadaşları ile gelip parkurda yarıştıklarını ifade ederek “Parkuru görünce heyecanlandık birazda mutlu olduk. Arkadaşlarımda yarıştım genel olarak aslında biraz sürünme zor geliyor. Çok heyecanlı” diye konuştu.