Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KBÜ’de Mühendis Adayları Projelerini Sergiledi

Gündem Yayın: 06.06.2016 14:40
Yazar:
KBÜ’de Mühendis Adayları Projelerini Sergiledi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencilerinin çalışmaları “Bitirme Projeleri Sergisi”nde tanıtıldı.

Hamit Çepni Konferans Salonu girişinde sunulan Proje Sergisine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkaymak, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akbaba, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail RakıpKaraş, Bilgisayar Mühendisliği öğretim elemanları ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

Sergide, toplamda 150’ye yakın öğrencinin yıl boyunca yoğun emek harcayarak hazırladıkları projeler beğeniye sunuldu. Bu yıl ilk defa bitirme projeleri kapsamında en iyi projeler Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarının değerlendirmesi ile ödüllendirildi. En iyi projelerin belirlenmesinde yine bir öğrenci projesi olarak hazırlanan mobil uygulama ile projelere oy verilme işlemi gerçekleştirildi. Sergi süresince 25 farklı öğretim elemanı tarafından yapılan toplam 1579 oylama ile edilen sonuçlara göre Salih Çağlar İspirli isimli öğrenci birinci, Ahmet Turan Karadağ ikinci ve Mehmet İbrahimbaş da üçüncü oldu.

Program, dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve oy verme işleminde kullanılan mobil yazılımı hazırlayan Süleyman Bilgin’e teşekkür belgesi verilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: