Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Uzun’dan BAKKA Projesini başarı ile tamamlayan personeline plaket

Gündem Yayın: 02.06.2014 14:51
Yazar:

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Tokatlı Kanyonunun Doğa Turizmi Altyapısını Güçlendirme Projesi” ni hazırlayarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunan ve projenin BAKKA tarafından kabul görüp onaylanmasından sonraki süreçte projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen Proje Koordinatörleri Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Proje Yürütücüsü İrfan Baylan, Kontrol Mühendisleri İnşaat Mühendisi Üner Güler, İnşaat Mühendisi Arif Bahadır Erbey ve İnşaat Mühendisi İsmail Yağtu ile Mühendis Firma yetkilisine plaket verdi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun yaptığı açıklamada,  “Bildiğiniz gibi 2013 yılında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunduğumuz “Tokatlı Kanyonunun Doğa Turizmi Altyapısını Güçlendirme Projesi” Ajans tarafından kabul görmesinden sonraki süreçte projenin zamanında ve noksansız olarak tamamlanması çok önemliydi. Bu projede yürüyüş parkurları ve şelale ile Cam teras, İncekaya Su kemerini görmeye gelecek turistler için daha ilgi çekici ve görsel açıdan daha cazip hale getirilmesi planlamıştır. Projenin tamamlanması ile de ne kadar isabetli olduğu anlaşılmaktadır. Bu projemizin hazırlanması ve titiz bir çalışma sonucunda zamanında, noksansız bir şeklide tamamlanmasında emeği geçen Proje Koordinatörleri, Proje Yöneticisi, Kontrol Mühendislerini ve Müteahhit firma yetkilisine teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: