Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tuğla Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

Gündem Yayın: 25.05.2016 14:15
Yazar:
Tuğla Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

Karabük’te bir inşaata tuğla taşıyan TIR dar yoldan dönüş yaptığı sırada yan yattı. Kazada TIR sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mustafa Danaoğlu (53) idaresindeki 74 BJ 785 plakalı tuğla yüklü TIR, 1009 nolu cadde üzerinden dönüş yaptığı sırada yolun sağ tarafında bulunan 3 katlı bir binanın bahçesine devrildi. Kazada TIR sürücü Mustafa Danaoğlu ile yanında bulunan Hali Akbıyık (64) yaralanırken, TIR’ın dorsesinde bulunan tuğlalar ise etrafa saçıldı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak akaryakıt operasyonu

Karabük Yayın: 01.05.2024 14:38
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te kaçak akaryakıt operasyonu

Karabük’te polis ekiplerinin akaryakıt kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda yakıta ve tankere el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kamu kurumuna kalorifer yakıtı temin eden bir firmaya ait tankere yakıt aktarımı sırasında operasyon düzenledi. Ekipler, bahse konu araçta yaptıkları incelemede “zula” olarak tabir edilen kaynaklı ayrı bir bölüm ve bu bölüme ait ayrı bir vana olduğunu tespit etti. Aracın tüm bölümlerden ayrı ayrı numuneler alınarak, karışımlı fuel oil olduğu değerlendirilen 18 bin 820 litre yakıta ve zula düzeneği olan tankere el konuldu. Tanker şoförü M.Ö. ve firma yetkilileri hakkında işlem başlatıldı.