Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Sendika Üye Sayıları Tespit Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 17.05.2016 14:05
Yazar:
Sendika Üye Sayıları Tespit Toplantısı Yapıldı

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 30. maddesi gereğince, yerel yönetimler hizmet kolundaki (Özel İdare ve Belediyeler) sendikaların üye sayılarının tespiti amacıyla Karabük İl Mahalli İdareler Müdürlüğünde toplantı yapıldı.
Söz konusu toplantıda İl Mahalli İdareler Müdürü Engin Eren, Bem-Bir-Sen Karabük İl Başkanı Yilmaz Çelen, Türk Yerel Hizmet-Sen Karabük İl Temsilcisi Metin Gül, Tüm-Bel-Sen Karabük Şubesi Örgütlenme Sekreteri Bülent Topuz ve Tüm Yerel-Sen İl Temsilcisi Mustafa Acar tarafından toplantı tutanağı imzalandı.
Bem-Bir-Sen, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Karabük il genelinde 202 üye ile en fazla üyeye sahip sendika oldu.
Tespit tutanağında yer alan sendikaların Karabük il genelindeki üye sayıları ise şöyle:  İl Genelindeki Toplam Kamu Görevlisi Sayısı: 412.

BEM-BİR-SEN’e kayıtlı üyesi sayısı 202,  TÜRK YEREL HİZMET-SEN’e kayıtlı üye sayısı 133, TÜM-BEL-SEN’e kayıtlı üye sayısı 22,  TÜM-YEREL-SEN’e kayıtlı üye sayısı 17, UFUK YEREL-SEN’e kayıtlı üye sayısı  3,  Hiçbir Sendikaya Üye Olmayanların sayısı ise 35

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg