Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kur’an Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi

Gündem Yayın: 30.05.2014 14:47
Yazar:

Karabük İl Müftülüğü Eğitim Merkezinde Tashih-i Huruf Kursunu tamamlayan Din Görevlileri için mezuniyet programı düzenlendi. Programda Tahihi Huruf Kursunu bitiren görevlilerce Kur’an ziyafeti ve tasavvuf musikisi konseri sunuldu. Tüccarlar Kooperatifi Salonunda gerçekleşen programa Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Daire amirleri, Müftü yardımcıları, İlçe müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük’te ilk defa gerçekleştirilen altı ay süreli Tashihi Huruf kursunun çok başarılı geçtiğini ve gelecek yıllarda da devam ettirileceğimi belirterek, kursiyerlere ve öğreticilere teşekkür etti.

Program sonunda Karabük Valisi Orhan Alimoğlu tarafından kursiyerlere Başarı Belgeleri takdim edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ortaokul Öğrencilerine Meslek Liseleri Tanıtıldı

Karabük Yayın: 05.05.2024 14:40
Ortaokul Öğrencilerine Meslek Liseleri Tanıtıldı

Safranbolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Ortaokulların son sınıfında eğitim öğretim gören öğrencilere Meslek Liseleri tanıtıldı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle yapılan planlamalar dahilinde ortaokul öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Karabük Safranbolu Borsa İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi, Cemil Meriç MTAL, Evliya Çelebi MTAL, Prof. Dr. Sabri Ülgener MTAL, Safranbolu MTAL, Ahi Evran MTAL ve Ovacuma ÇPAL’yi ziyaret etti.

Gezi esnasında öğrenciler mesleki alanlara yönelik teorik ve uygulamalı eğitim ve atölye faaliyetlerini inceledi, meslek dersleri hakkında bilgilendirildi. Daha önceden yapılmış olan çalışmalar ve ürünler üzerinde incelemeler yaptı. Alan seçimi ile ilgili öğrenmek istedikleri sorarak gerekli yönlendirmelerde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Mayıs ayı sonuna kadar 7 meslek lisesinin  tüm 8.sınıf öğrencileri  tarafından ziyaret edilmesi, öğrencilerin mesleki alanları tanıyarak bu alanlara yönlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Müdür Odabaşoğlu; Yapılan tanıtım çalışmalarının 23-24 Mayıs tarihlerinde Misak-ı Milli Meydanında gerçekleştirilecek olan Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı ile tamamlanacağını söyledi.

Ortaokul Ogrencilerine Meslek Liseleri Tanitildi2 jpg Ortaokul Ogrencilerine Meslek Liseleri Tanitildi3 jpg