Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AÖL 2. Dönem Sınavları Hafta Sonu Yapılacak

Gündem Yayın: 30.05.2014 14:45
Yazar:

Açık Öğretim Lisesi 2013- 2014 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem sınavları 31 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacak. 1. Oturum sınav 09.30’da, 2. Oturum 14.00’de 3. Oturum ise Pazar günü 09.30’da yapılacak.

Bu dönem için daha önce Halk Eğitimi Merkezleri veya Mesleki Eğitim Merkezlerine başvurarak kayıt yenileme yaptırmış olan öğrencilerin sınav yerlerini www.aol.meb.gov.tr internet adresinden öğrenerek sınava giriş belgelerini çıkarmaları gerekiyor.

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrenciler geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklar.  Açık Lise Öğrencileri sınav giriş belgesinde belirtilen okul ve salonlarda sınava girmek zorunda.

Yedek salonlarda sınava girmek zorunda kalan öğrenciler (asker olan, askerliğini yeni bitirmiş, ceza evinden yeni çıkmış, zorunlu ikamet değişikliği yapmış olan, rapor ile belgelemek kaydıyla seyahat edemeyecek kadar hasta olanlar vb.) il ve ilçe sınav yürütme kurullarına başvurabilirler.

Bir sonraki dönem kayıt yenileme işlemleri için öğrencilerin 07 – 14 Temmuz 2014 tarihleri arasında Halk Eğitimi Merkezleri veya Mesleki Eğitim Merkezlerine başvurmaları gerekiyor.

Diğer yandan Açık Öğretim Ortaokulu Sınavları da 15.06.2014 tarihinde yapılacak.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg