Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 12:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı. Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Ulusal Egemenliğimizin simgesi, dünya çocuklarının günü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününün 96. yılını büyük bir coşkuyla karşılıyoruz. Çocuklar geleceğimizdir anlayışı ile tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın; gelecekte ulusları yönetecek olan nesilleri, ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına çok büyük katkısı vardır. Dünyanın en büyük serveti olan çocuklarımıza armağan olan bu bayram, aslında dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır. Hiçbir zaman unutmamalıyız ki ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak kişiler, bugün bayramını kutlayacağımız çocuklar ve gençlerdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız ve egemenliğimiz için canlarını vatanımıza feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Tüm dünya çocuklarının bugün de çok mutlu olması dileklerimle.”    

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kediye çarpmamak için manevra yapınca taklalar attı; 2 yaralı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Üçburgu mevkiinde meydana gelen kazada yola birdenbire fırlayan kedi kazaya neden oldu. Şoförü bayan olan araba kediye çarpmamak için ani hareket yapınca taklalar atarak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Olay, ilçenin Üçburgu mevkii Bakacakkadı-Zonguldak kara yolunda gece saatlerinde meydana geldi. Şoförü öğrenilemeyen 67 AU 566 plakalı araba, yolda seyir halinde gittiği sırada yola birdenbire fırlayan kediye çarpmamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte taklalar atarak durabildi. Kazada şoför ve yanında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayla birlikte yolda trafik durma noktasına geldi.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sıhhat, Çaycuma ve Gökçebey belediyelerinin itfaiye takımları ile bölge trafik grupları sevk edildi. Yaralılara sıhhat gruplarının olay yerinde yapılan birinci müdahalelerinin akabinde ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Araba ise alımlı yardımıyla yoldan kaldırılarak trafik akışı tekrar sağlandı.
Kazayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.