Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emniyet, Öğrencileri Suç Örgütleri Konusunda Bilgilendirdi…

Bölge Haberleri Yayın: 06.04.2016 07:10
Yazar:
Emniyet, Öğrencileri Suç Örgütleri Konusunda Bilgilendirdi…

BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek-Bartın’ isimli proje kapsamında, gençlere suç örgütleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Gençlerimizi suç örgütleri hakkında bilgilendirerek farkındalıklarını arttırmak, ilimizde mevcut güvenli eğitim ortamının devamına katkı sağlamak amacıyla müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek-Bartın’ isimli proje yürütülmüştür. Proje kapsamında il ve ilçe merkezlerimizde 9’uncu ve 12’nci sınıflarda eğitim gören 2 bin 445 öğrencimizin bilgilendirilmesi amacıyla, ‘Terör Örgütlerinin Eleman Kazanma Yöntemleri’ konulu konferanslar düzenlenmiş, konferanslara iştirak eden katılımcılara ikramlarda bulunulmuştur. Gençlerimizin faaliyetlere büyük bir istekle katılımları gözlemlenmiş, konferanslar sonunda faaliyetlerin faydalı olduğuna dair geri bildirimler alınmıştır” denildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza

İlçe Haberleri Yayın: 07.05.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsüne 6 bin 439 TL ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Demirçelik Kavşağı’ndan Zonguldak Caddesi istikametine ters yönde ilerleyen otomobil ile ilgili inceleme başlatıldı. Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) incelenerek otomobilin plakası tespit edildi.

Otomobilin plakasına “Aksine bir işaret bulunmadıkça araçların ters istikamette sürülmesi” maddesi gereğince 6 bin 439 TL cezai işlem uygulandı.

Paylaş: