Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Vergili’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Gündem Yayın: 17.03.2016 12:58
Yazar:

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü ve 18 Mart şehitlerimizi anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı, zaferin 101. yıl dönümünün kutlandığını ifade eden Başkan Rafet Vergili; “Bugün hepimize düşen görev, bizleri özgür ve bağımsız kılan, savaş meydanlarında zaferler kazandıran şehitlik ve gazilik gibi manevi değerlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve ele ele dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyoruz ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlık Yayın: 07.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleşti. Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın da pedal çevirdiği bisiklet turunda sağlıklı yaşama dikkat çekildi.

Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen ‘Yeşilay Bisiklet Turu’ Samsun’da da yapıldı. Bisiklet turuna Vali Orhan Tavlı, il müdürleri, Yeşilay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi önünde toplanan bisikletliler yaklaşık 10 kilometre pedal çevirerek Çobanlı İskelesi’nde kadar giderek oradan tekrar Atakum Gençlik Merkezi önüne geri döndü. Etkinlik hakkında bilgi veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek düsturuyla yaptığımız çalışmalarla bisiklet turumuza katılıyoruz. 7’den 70’e herkesi spor yapma noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Samsun Yeşilay olarak bizler de sağlık bir nesli yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı da katılanlara teşekkür ederek yeni Yeşilay gönüllülerinin yetiştiğini söyledi. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.