Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Partili Şahin Umut Oldu Ama…

Gündem Yayın: 03.03.2016 16:19
Yazar:
AK Partili Şahin Umut Oldu Ama…

Şahin’in Ankara’da muayene ettirdiği Şevket Kocaman’a Uzmanlar tekrar görme duyusunu kazandırmanın mümkün olmadığını söyledi.
Zonguldak’ta 24 yıl önce 265 madencinin öldüğü grizu patlamasında iki gözünü de kaybeden Şevket Kocaman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in yardımıyla Ankara’da muayene oldu. Ancak uzmanlar, Kocaman’a tekrar görme duyusunu kazandırmanın mümkün olmadığını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yaklaşık 2 ay önce Yenice’nin köylerine ziyareti sırasında Çay Mahallesi’nde tanıştığı görme özürlü 61 yaşındaki Şevket Kocaman’ı Ankara’ya getirterek muayene ettirdi. 1992 yılında Zonguldak Kozlu maden ocağında 265 madencinin ölümü ile sonuçlanan grizu patlamasında her iki gözünü kaybeden ve 24 yıldır görmeyen Kocaman’ın hikayesinden etkilenen Şahin, Kocaman’ı kendisinin de muayene olduğu ve göz konusunda ülkenin en ileri teknolojilerine sahip Liv Hospital Ankara Hastanesi’ndeki Göz Uzmanı Prof. Dr. Bekir Sıtkı Aslan’a muayene ettirmek için söz vermişti. Şahin, Şevket Kocaman’ı eşi ile birlikte Ankara’ya getirtti. Yapılan muayene sonucu Prof. Dr. Aslan, Şevket Kocaman’a şu anki tıp teknolojisi ile tekrar görme duyusunu kazandırmanın mümkün olmadığını söyledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ters yönde gidip trafiği tehlikeye attı: O anlar kamerada

Gündem Yayın: 07.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te ters istikamette seyir halinde olan otomobil cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Zonguldak Caddesi’nde ismi ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, Soğuksu Mahallesi istikametine doğru ters yönde ilerledi.
Bir süre ters yönde giden ve alt geçidi de kullanan sürücü, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdü.
O anlar bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.
(RB-

Paylaş: