Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Parti’den KADEM’E Ziyaret

Gündem Yayın: 26.02.2016 15:40
Yazar:
AK Parti’den  KADEM’E Ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve Yönetim Kurulu üyeleri Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda KADEM Genel Başkanı Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan’ın katılımları ile Safranbolu’da temsilciliği açılan KADEM’ i ziyaret eden Saylar, “İnsan haklarının ayrılmaz parçası olarak kadın haklarını hükümet olarak savunuyor, toplumda, siyasette ve iş hayatında kadınlarımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.
KADEM’in 2013 yılında kurulan ve yaklaşık 3 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen ses getiren, dikkat çeken, farkındalık yaratan, çok sayıda faaliyete başarıyla imza atan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirten Saylar, “Dernek, insan haklarının ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz kadın haklarını savunur, toplumda, siyasette ve iş hayatında kadınların güçlendirilmesini hedefler. Bu amaçla söylem ve politikalar üretir, projeler yürütür, kampanyalar düzenler, kadınların geliştirici eğitimler ve çalıştaylarla sosyo-ekonomik ve siyasal statüsünü artırır” diye konuştu.
KADEM Karabük Şube Başkanı Hatice Bilici’de AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “KADEM Karabük temsilciliğini geçtiğimiz aylarda güzel ve yoğun bir katılım ile açmıştık. Gerçekten kısa bir sürede ses getiren ve Karabük’te amacına adım adım ulaşan bir dernek konumuna geldik. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben, tekrar ziyaretleri için İl Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kılıç, ESOB Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Manşet Yayın: 07.05.2024 10:09
İhlas Haber Ajansı
Kılıç, ESOB Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Hüseyin Kılıç, 11 Mayıs’ta yapılacak olan Karabük Esnaf Odaları Birliği Olağanüstü Genel Kurulunda aday olduğunu açıkladı.

Kılıç, kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Karabük Esnaf Odaları Birliği Olağanüstü Genel Kurulunda aday olduğunu bildiren Kılıç, “Olağanüstü genel kurul kararı mahkeme tarafından verilmesine rağmen Esnaf Odaları Birliği Başkanı mahkeme kararına uymayarak süreyi geçirmiştir. Bakanlıktan durumu belirten bir yazı geldi. Bakanlığa çağırdılar ve gittik. Bu genel kurulu bakanlık olarak biz yapacağız dediler. Tarih 11 Mayıs olarak belirlendi” dedi.
Kılıç, tüm odalar arasında birlik ve beraberliği sağlamak istediklerini söyledi.
Ekibine güvendiğini kaydeden Kılıç, ”Bölünüp parçalanmak hepimize zarar veriyor. Bir yıl içerisinde bütün odaları ayağa kaldıracağız. Özellikle küçük odaları. Bu bir seçim vaadi değildir. Karabük’te bütün esnafın meselesiyle uğraşan bir kişiyim” ifadelerini kullandı.