Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Öğretim Üyelerine Yeni Bilgisayarlar

Gündem Yayın: 15.02.2016 08:20
Öğretim Üyelerine Yeni Bilgisayarlar

Bilimsel alanlarda daha kaliteli çalışmaların ortaya çıkmasına katkı sağlamak amacıyla Karabük Üniversitesinde öğretim üyelerine yeni dizüstü bilgisayarları teslim edildi.
Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz ve Hamit Çepni Konferans Salonu, Fakültelerin toplantı salonlarında gerçekleştirilen “Bilgisayar Dağıtım Töreni”ne Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.
Rektörü Prof. Dr. Refik Polat konuyla ilgili yaptığı açıklamada Karabük Üniversitesi’nin ilkleri yaşatan, farklı bir üniversite olduğuna vuruğu yaptı.
Prof. Dr. Refik Polat “Akademisyenlerimizin öğretim üyesine yakışan bilgisayarlarda çalışmalarını istedik. Öğretim üyelerimize bilgisayarlarını yenilemek istediğimizi daha önce belirtmiştik ve şimdi bu projemizi gerçekleştiriyoruz. Üniversitemize ve vizyonumuza uygun kaliteli çalışmaların artırılması adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Maviye boyanan madenci heykelinin boyaları söküldü

Zonguldak Yayın: 17.05.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı
Maviye boyanan madenci heykelinin boyaları söküldü

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde daha önce mavi renge boyanan madenci heykelinin boyaları sökülerek bronz rengine döndürüldü.

Kozlu ilçesinde 1991 yılındaki yürüyüşü temsilen 33 yıl önce yapılan madenci heykeli, ilçenin girişindeki kavşağa yerleştirildi. İki yıl önce bakımı yapılan bronz renkteki heykelin bareti ve çizmeleri sarı, pantolon ve ceketi maviye, kolları ve yüzü de siyah renge boyandı. Boyama sonrası yaşanan tepkilerin ardından heykelin bazı bölümleri yeniden siyaha boyandı.

Kozlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri heykelin ceket, çizme ve pantolon bölümlerindeki boyaları kazıdı. Heykel, boyasız olarak bronz haline dönmüş oldu.

Paylaş: